Pogoji poslovanja

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene na spletni strani so dokončne glede na dan naročila in vključujejo DDV. Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Pridržujemo si pravico do napak pri opisu, ceni in roka dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Plačilo po povzetju

Izdelke, kupljene na spletnih straneh podjetja Kulminacija d.o.o. plačate po povzetju.

To pomeni, da v naprej ne plačujete ničesar. Denar izročite poštnemu uslužbencu ali dostavljavcu ob prevzemu paketa.

Pošta Slovenije za vsa plačila po povzetju dodatno zaračuna provizijo po veljavnem ceniku na http://www.posta.si

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan, vendar najkasneje v treh dneh od prejema naročila.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, 100% garancija zadovoljstva

Kupec ima pravico, da skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov, zlasti členov 46c in 43č, v 15 dneh podjetju sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupljeno blago vrne  v 45 dneh brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@depilacijaobraza.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh.

Možnost vračila blaga oziroma odstopa od pogodbe ne velja v naslednjih primerih:

 • Če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe;
 • Če gre za dobavo izdelkov za higieno in osebno higieno oz. produkte pridobljene pod posebnimi akcijskimi pogoji;
 • Če gre za dobavo prehranskih izdelkov in je plastična embalaža odprta in/ali poškodovana,
 • Če gre za dobavo avdio ali video posnetkov, če je potrošnik odprl varnostni pečat;
 • Če gre za dobavo časopisov, revij in periodičnih publikacij;
 • Pri nakupu podaljšane garancije.

 

Vrnjeno ali reklamirano blago mora biti vrnjeno zapakirano v originalni embalaži brez vidnih znakov uporabe, z vsemi priročniki in garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa, ter številko vašega transakcijskega računa kamor vam bomo povrnili kupnino. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru vračila iz razloga reklamacije mora kupec vrniti najkasneje v 30 dneh po odstopu od pogodbe. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 30 dneh po sprejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Ne sme ga uporabljati oz. preizkušati. Prosimo, da blago vrnete v originalni embalaži. Odprto blago v prozorni embalaži ne moremo sprejeti kot vračilo.

 

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na E-mail naslov info@depilacijaobraza.com

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora podjetju vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu.

Izdelek pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki in številko računa na naslov:

Kulminacija d.o.o.
Dražgoška ulica 5
4000 Kranj

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kopija pa se avtomatsko pošlje na e-mail naslov kupca. Kupec lahko na zahtevo dobi kopijo pogodbe (naročila) v elektronski obliki na e-mail naslov. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Postopek nakupa

Nakup na vseh spletnih straneh podjetja Kulminacija d.o.o. izvedete tako, da v obrazec za naročilo vpišete vaše podatke in kliknete na gumb za naročilo.

 • Izbira artikla: V obrazcu za naročilo izberete ustrezen izdelek oz. količino, ki jo želite naročiti. Pred klikom na gumb za naročilo so vam na spletni strani vedno dostopni podatki o izdelku, ki ga naročate.
 • Potrditev naročila: Ko oddate naročilo boste preusmerjeni na spletni stran s sporočilom, da je vaše naročilo sprejeto. Poleg tega boste na vpisani e-mail naslov dobili potrdilo o naročilu z vsemi podatki glede vrste izdelka, količine, končne cene in datuma dostave.
 • Preklic naročila: Naročilo se smatra za potrjeno, če kupec naročila ne prekliče. Kulminacija d.o.o. ob prejemu potrditve o naročilu pregleda stanje zalog oz. možnost dobave. Če artikla ni mogoče dobaviti v napisanem roku se kupca o tem obvesti na vpisano telefonsko številko oz. e-mail naslov. Kupec lahko prekliče naročilo tako, da odgovori na e-mail, ki ga je prejel ob naročilu oz. pokliče na telefonsko številko, objavljeno na spletni strani.
 • Odprema blaga: Kulminacija d.o.o. v dogovorjenem roku pripravi in odpošlje blago z dogovorjeno metodo pošiljanja. Ko je blago odposlano kupec na vpisan e-mail dobi obvestilo.
 • Obveščanje o prispeli pošiljki: Ko Pošta Slovenije sporoči, da pošiljka prejemnika čaka na prevzem na pošti, Kulminacija d.o.o. pošlje še eno obvestilo s sledilno številko paketa, s katero lahko kupec prevzame paket na svoji najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

Postopek preverjanja podrobnosti o naročilu

Kupec ima pred nakupom možnost preveriti vsebino naročila. V obrazcu za naročilo je možno v vsakem trenutku pred naročilom preveriti:

 • Ime, priimek in naslov kupca
 • Telefonsko številko in e-mail naslov kupca
 • Vrsto naročenega blaga (artikel)
 • Količino naročenega blaga
 • Ceno naročila
 • Stroške pošiljanja

Ko kupec odda naročilo na vpisan e-mail naslov dobi povzetek s podrobnostmi naročila, ki prav tako vsebuje vse zgoraj naštete informacije in predviden rok dobave.
Kupec lahko v delovnem času podjetja Kulminacija d.o.o. stanje in podrobnosti o svojem naročilu preveri tudi na telefonski številki, ki je objavljena na spletni strani.

 

Spreminjanje naročila

Kupec lahko svoje naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na e-mail naslov info@depilacijaobraza.com pa pošlje zahtevek za preklic naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu.

Nadomestni izdelki

Ponudbe izdelkov veljajo do odprodaje zalog, tako je možno, da se stranki ne more zagotoviti popolnoma enakega izdelka, kot je bil oglaševan v medijih. Kadar vam ne bomo mogli zagotoviti naročenega izdelka, si pridružujemo pravico, da vam pošljemo nadomestni izdelek, ki po funkciji, kvaliteti in ceni ustreza naročenemu izdelku. Za nadomestne izdelke veljajo enaki splošni pogoji. Če vam nadomestni izdelek ne ustreza, ga lahko enostavno vrnete, povrnili vam bomo znesek v vrednosti izdelka. Prosimo vas le, da to v obvestilu o vračilu izdelka posebej omenite.

 

Podatki o podjetju

Naziv: Kulminacija d.o.o.
Sedež podjetja: Dražgoška ulica 5, 4000 Kranj
E-mail: info@depilacijaobraza.com
Davčna št.: 30790301
ID za DDV: SI30790301
Matična številka: 6051944000
Registrski organ: Okrožno sodišče Kranj